Snoozebaby

Snoozebaby

Snoozebaby is een Nederlands merk voor textiel accessoires voor baby’s en peuters. Zij produceren producten in vier productcategorieën: To Sleep, To Play, To Travel en To Nurse. Alle producten worden gekenmerkt door de bekende Snoozebaby labeltjes die variëren in kleur, materiaal en design. De labels geven troost en comfort en werken rustgevend. Door met de labeltjes te knuffelen en te friemelen, wordt de fijne motoriek van baby’s gestimuleerd en wordt hun tastzin bevorderd. Bovendien zorgen de labels voor een vertrouwd gevoel bij kinderen waardoor ze zich beter kunnen ontspannen.

Waarom is Snoozebaby fair?

Snoozebaby heeft als doel om haar collecties zo duurzaam mogelijk te produceren. Samen met MADE-BY proberen zij stap voor stap verbeteringen door te voeren in de verschillende collecties. Snoozebaby probeert zo open mogelijk te zijn over de productie.

De vorderingen die er worden geboekt op het gebied van milieu- en sociale omstandigheden worden aan het eind van elk kalenderjaar vertaald naar drie scorekaarten. De scorekaarten laten zien welk percentage bij gecertificeerde leveranciers werd geproduceerd, hoe groot het aandeel biologisch katoen in het afgelopen jaar was, en hoe duurzaam de materialen zijn die een merk gebruikt heeft. Daarnaast wordt de gebruikte hoeveelheid biologisch katoen in kilo’s weergegeven.

Producten per pagina:
Producten per pagina: