Fair Winkelen

sponsort stichting Sparrow.

Fair Winkelen doneert haar winst aan stichting Sparrow. Stichting Sparrow is een organisatie, gevestigd in de Filippijnen. Zij geeft praktische en structurele hulp aan mensen om uit de armoede te komen en hun levensstandaard te verhogen. Stichting Sparrow geeft hulp vanuit een relatie. Iedereen die zij helpen kennen zij persoonlijk.

Ze weten precies waar zij wonen, hoe hun familie eruit ziet, wat voor problemen er in het gezin spelen, wat de hobby’s zijn, etc. Stichting Sparrow ziet mensen niet als arm of hulp vragende, maar als geweldige personen met stuk voor stuk hun eigen dromen, gaven en talenten. Dit noemen wij van Fair Winkelen ook fair!

Een beroepsopleiding was voor John Ralph onbereikbaar. Dankzij Sparrow volgt hij nu de opleiding architectuur en behaalt zeer goede resultaten.

John Ralph

Scholingsproject, stichtingsparrow.nl

John Jomel had hoge koorts en moest flink hoesten. Dankzij Sparrow kon hij naar de kinderarts en heeft hij verschillende medicijnen gekregen.

John Jomel

Medisch Fonds , stichtingsparrow.nl

Rheabelle had de wens om een eigen bedrijfje op te zetten. Sparrow heeft haar geholpen met het opzetten van een bakkerijtje waar geen oven voor nodig is.

Rheabelle

Project Kleine Bedrijven, stichtingsparrow.nl

Robin heeft op vroege leeftijd beide ouders verloren. Dankzij Sparrow woont hij nu in een kindertehuis waar liefde en structuur centraal staan.

Robin

Kindertehuis, stichtingsparrow.nl

Met uw aankopen op de website van Fair Winkelen steunt u het werk van stichting Sparrow. Als u net als ons overtuigd bent van het werk van stichting Sparrow, overweeg dan om ook rechtstreeks een donatie aan hen te doen. Dit kan via de donatieknop hiernaast. Namens stichting Sparrow hartelijk bedankt!